Aveți la dispoziție 15 zile pentru a vă răzgândi și pentru a solicita un retur pe sublimelingerie.ro. Articolele returnate trebuiesc trimise înapoi într-un singur transport. Veți fi rambursat prin metoda de plată pe care ați folosit-o inițial pentru efectuarea cumpărăturii, după ce articolele dvs. au ajuns la depozitul nostru și returnarea dvs. a fost aprobată.

Vă rugăm să studiați politica de returnare și pagina Termeni și Conditii de vanzare pentru mai multe informatii.

În cazul în care produsul poartă urme de folosință sau au fost îndepărtate elemente care îl fac impropriu pentru a fi vândut ca și produs nou, iar condițiile de mai sus nu sunt îndeplinite cumulativ, retragerea din contract, respectiv returul, nu pot avea loc.

Nu se acceptă pentru returnare produse care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, produse care prezintă urme de consum sau de uzură, etc.

Consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

Produsul trebuie să fie însoțit de factură fiscală, chitanță, bon fiscal, certificat de garanție și orice alte documente care au fost transmise clientului. Fără aceste documente nu se beneficiază de retur.

Persoanele juridice nu au drept de retur indiferent de modalitatea de achiziție (comandă online, livrare sau ridicare din magazin).

Produsele cu defecte beneficiază de retur în condițiile stabilite de legea în vigoare.